Apartament cu 2 camere

Apartament cu 2 camere

Apartamentul are 96 mp și include două dormitoare, o baie, TV cu ecran plat curbat cu canale prin satelit, o zonă de luat masa, o bucătărie și un living foarte spațios. Apartamentul se afla situat la mansarda clădirii și se bucură de o poziționare sudică, ceea ce ii oferă lumină naturală pe întreaga perioada a zilei.

Apartamentul este dotat cu fotoliu pentru masaj.

Apartamentul este dotat cu wi-fi gratuit și aer conditionat. Oferim cafea și snacks la locație.

Apartamentul poate găzdui maxim 4-5 persoane.

Rezervare Online

Își poți rezerva camera sau apartamentul  în regim hotelier direct de pe website-ul nostru

Cazare de Lux

Confortul superior oferit de atenția la fiecare detaliu și finisajele de lux ale imobilului nostru vin să vă asigure o vizită plăcută a orașului Bistrița.

Parcarea se poate face lângă imobilul nostru și este 100% gratuita pe timpul vizitei dumneavoastră. Pentru a asiugra un grad de siguranță mai mare avem instalate system de supraveghere CCTV.

DOTARI

Ce beneficii aveti?

Compania noastră va pune la dispoziție toate informațiile necesare de care aveți nevoie pentru o vizită cât mai plăcută în orașul Bistrița și vă oferă cazare în cele mai bune condiții de confort și securitate.

Toate spațiile noastre de cazare sunt prevăzute cu supraveghere video, iar zona in care se afla camerele în regim hotelier asigură atât liniștea necesară odihnei cât și distanțe foarte scurte până la magazinele de cartier, instituții etc.

Toți clienții noștri se vor bucura de cupoane de reduceri la centrul wellness de la demisolul imobilului in care sunt situate.

Detalii

Prețul 480 lei pe noapte

Disponibilitate

Forumlar rezervare

Câmpurile cu * sunt obligatorii.

Lasă un răspuns

Close Menu
×
×

Cart